Hozzávalók:
1 és 1/3 bögre tönkölybúza fehérliszt
1 kávéskanál só
2 kávéskanál sütőpor
1 bögre margarin
1 bögre növényi ital / szója-, rizs-, vagy zab
1 bögre kakaópor
1 bögre nádcukor
1 csomag Bourbon vaníliás cukor
1 bögre durvára vagdosott, vagy darált mandula /mogyoró vagy dió
5 dkg csokireszelék
Elkészítés:
A margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a kakaót, a cukrokat, és alaposan elkeverjük. A sózott, sütőporos, szitált lisztet a növényi itallal felváltva keverjük a masszához, és a végén adjuk hozzá a darabolt dióféleséget is.
Kivajazott formába öntsük, és előmelegített sütőben,
Kínálhatjuk csokis, vaníliás, gyümölcsös öntettel, vagy lekvárral.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése