Hozzávalók:
Tészta:
10 dkg darált háztartási keksz
12 dkg barnacukor
10 dkg darált dió
2 tojás
2 evőkanál tej
1/2 - 1/2 kávéskanál tengeri só, szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, őrölt bors
3 cl rum
A megtisztított, héjas, nagyobb kockákra vagdosott sütőtököt sütőlapra rakosgatva, közepes lángú sütőben megsütjük, majd kihűtjük. A tököt megtisztítjuk a héjától, áttörünk belőle annyit, hogy
A tésztához tojásfehérjét felverjük, majd a cukrot is hozzáadva, kemény habot készítünk. A kekszet és a diót beleszórjuk, majd egy kikent, morzsával meghintett pitetorta - formába simítjuk.
Előmelegített, forró,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése