Hozzávalók:
Csirkecomb és csirke szárny
Grill fűszerkeverék (vagy
fűszerek tetszőlegesen), só, bors
Olívaolaj
Zöldségek vegyesen:
cukkini, padlizsán, sárgarépa, lilahagyma, póréhagyma, karalábé, zeller,
fokhagyma
Elkészítés:
A húst megszórjuk a
fűszerekkel.
A zöldségeket
feldaraboljuk, kockákra, hasábokra, karikákra. A zöldségeket természetesen lehet tetszőlegesen variálni, nálunk ezek voltak otthon.
A húst és a zöldségeket is
olívaolajjal megöntözzük egy kicsit, és jól átforgatjuk.
Vékonyan olajozott tepsire
sorakoztatjuk a szárnyakat és a combokat, és köréjük a zöldségeket halmozzuk.
200 °C-os sütőben sütjük
addig, míg a hús szépen megpirul (kb. 1 óra alatt kész).