Hozzávalók:
2 evőkanál rizsliszt (másfajta is jó)
3 dl vaníliás szójatej (vagy gabonatej vaníliával ízesítve)
2 evőkanál kakaópor (vagy karob por)
1 pohár porcukor
13 dkg margarin
1/2 db rumaroma
1 evőkanál főzött kávé
Elkészítés:
A lisztet 1 evőkanál kakaóval, a kávéval és a tejjel kis lángon állandóan kevergetve sűrűre főzzük, és időnként megkeverve kihűtjük.
A habosított margarint a porcukorral jól kikeverjük, a többi kakaóval és az aromával ízesítjük, és kanalanként adagolva hozzá a krémet, elegyítjük.
Nagyobb tortához dupla adagot készítsünk.
2009. március 31., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése