2009. május 19., kedd

Keksz (fokhagymás)



Hozzávalók:

1 nagyobb fej reszelt fokhagyma
35 dkg tönkölybúza liszt
28 dkg margarin
6 evőkanál tejföl
0,5 dl víz
só, bors

Elkészítés:

Keverjük össze a lisztet, margarint, tejfölt, sót, borsot és a fokhagymát.
Nyújtsuk ki, daraboljuk kockákra, és szurkáljuk meg egy villával.
Rakosgassuk a darabokat kikent, lisztezett tepsibe, és előmelegített, közepes hőmérsékletű sütőben süssük meg.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hahó!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, nem győzök szemezgetni a bejegyzések közt :)
Eperke81

Receptgyűjtő írta...

Szia Eperke!
Örülök, hogy itt vagy! :-)
1-2 napon belül megkönnyítem a dolgod, most szerkesztem a betűrendi felsorolást, és könnyebben lesz átlátható a tartalom.
Addig is jó bámészkodást! :-)
Üdv: Marica