Karob öntet 1.
Hozzávalók:
5 dl víz
2 dkg karobpor
2 dkg kukoricaliszt
2 dkg méz
Elkészítés:
A vizet felforraljuk, hozzáadjuk a hideg vízzel csomómentesre kevert lisztet és a karobport, majd összeforraljuk, mézzel ízesítjük, és időnként megkevergetve kihűtjük.
Karob öntet 2.
5 dl víz
4 evőkanál kukoricakeményítő
3 kávéskanál karobpor
csipetnyi só
2 kávéskanál olaj
vanília aroma
Elkészítés:
A keményítőt és a karobport is külön egy kis vízzel csomómentesre kikeverjük, majd mindkettőt elkeverjük a megsózott, felforralt vízzel.
Pár percig kevergetve főzzük, ezután hozzáadjuk az olajat is, és vaníliával ízesítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése