Hozzávalók:
2 db tojás
1 csomag Bourbon vaníliás cukor
1 pohár porcukor
1 db
1 1/2 pohár tönkölyliszt - vagy más fajta
1 csomag sütőpor
1/2 pohár búzadara
1/3 pohár olaj
1 üveg magozott meggy (vagy kb. 50 dkg friss gyümölcs)
Elkészítés:
A tojást a cukrokkal jól kikeverjük, hozzáadjuk a kefirt, a sütőporos, szitált lisztet, a darát, és alaposan eldolgozzuk. Lassan hozzácsorgatjuk az olajat, a végén pedig a lecsöpögtetett, lisztben meghempergetett meggyet keverjük bele.
Kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe simítjuk, előmelegített, 180 °C-os sütőben kb. 30-40 perc alatt kisütjük.
1 megjegyzés:
nagyon fincsi,kiprobaltam es gyorsan megy...ajanlom mindenkinek
Megjegyzés küldése