Hozzávalók:
20 dkg finomliszt
10 dkg rozsliszt
5 dkg szójaliszt
csipetnyi só
½ csomag sütőpor
10 dkg cukor
10 dkg vaj
tej
Tetejére:
őszibarack
fahéj, vaníliás cukor
Elkészítés:
Keverjük össze a liszteket, a sót és a sütőport. Olvasszuk meg a vajat, keverjük el benne a cukrot, adjuk a liszthez, majd tegyünk hozzá annyi tejet, hogy keverhető állaga legyen.
Simítsuk a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe, borítsuk be bőségesen apróra vágott őszibarackkal, szórjuk meg fahéjjal.
Előmelegített sütőben,
Kivéve a sütőből, még forrón szórjuk meg vaníliás cukorral.
A recept a Vegafood oldaláról származik.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése