Hozzávalók:
50 dkg hajdina
1 csipetnyi só
25 dkg gesztenye massza
20 dkg darált dió
méz, ízlés szerint
2 csésze víz
Elkészítés:
Forrázzuk le a hajdinát másfél liter forrásban lévő vízzel, hagyjuk állni 10 percig, majd öntsük le a maradék felesleges vizet róla. Ezután másfélszeres vízmennyiséggel ismét felöntve főzzük meg csipetnyi sóval, kb. 10-15 perc alatt.
Turmixoljuk össze a gesztenye masszát, a diót és a mézet egy kevés vízzel a 2 csészényiből, majd adjuk hozzá a maradékot is. Ezt a krémet öntsük rá a főtt hajdinára.
Forrás: eletrevalo.hu
2008. október 12., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése