2009. május 19., kedd

Keksz (fokhagymás)



Hozzávalók:

1 nagyobb fej reszelt fokhagyma
35 dkg tönkölybúza liszt
28 dkg margarin
6 evőkanál tejföl
0,5 dl víz
só, bors

Elkészítés:

Keverjük össze a lisztet, margarint, tejfölt, sót, borsot és a fokhagymát.
Nyújtsuk ki, daraboljuk kockákra, és szurkáljuk meg egy villával.
Rakosgassuk a darabokat kikent, lisztezett tepsibe, és előmelegített, közepes hőmérsékletű sütőben süssük meg.

2 megjegyzés:

  1. Hahó!
    Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, nem győzök szemezgetni a bejegyzések közt :)
    Eperke81

    VálaszTörlés
  2. Szia Eperke!
    Örülök, hogy itt vagy! :-)
    1-2 napon belül megkönnyítem a dolgod, most szerkesztem a betűrendi felsorolást, és könnyebben lesz átlátható a tartalom.
    Addig is jó bámészkodást! :-)
    Üdv: Marica

    VálaszTörlés